Història de la cuina catalana i occitana. Volum 3

Els llegums · l'arròs · la pasta

Autor: Marqués Carbonell, Vicent

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Regional

Història de la cuina catalana i occitana. Volum 3

Història de la cuina catalana i occitana. Volum 3

30,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
SIDILLA
Publicación:
09/10/2020
Colección:
Història de la cuina
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques daquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat lexistència duna de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan …

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques daquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat lexistència duna de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història daquesta cuina. En aquest tercer volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes de llegums, darròs i de pasta. Marqués no només ens explica com les podem fer, sinó també el recorregut històric, filològic, literari i cultural duns plats i dunes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània. Un dels volums centrals daquesta col·lecció «Això és una obra dart», Ferran Adrià «Una obra magna», Xavier Graset «Aquest és un llibre molt important i el començament duna sèrie molt important», Colman Andrews El segon volum de la Història de la cuina ha merescut el premi Best of the World dels Gourmand World Cookbook Awards
Leer más

Más libros de Marqués Carbonell, Vicent

Más información del libro

Història de la cuina catalana i occitana. Volum 3

Editorial:
SIDILLA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-12-15698-0
EAN:
9788412156980
Nº páginas:
900
Colección:
Història de la cuina
Lengua:
CATALAN
Alto:
240 mm
Ancho:
170 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Regional

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar